25 Ekim 2013 Cuma
TAVUK ŞİNİTZEL
1 kg tavuk göğsü
2 Tane yumurta
1 Su bardağı un
1 Su bardağı galeta unu
Tuz,karabiber
Sıvıyağ
Yapılışı:Tavuk göğsü fileto şeklinde kesilip yıkanır.Un ve galeta unu ayrı tabaklara alınır.Yumurta tuzla çırpılır,etler önce una sonra yumurtaya en son galeta ununa bulanır.Tavada svıyağ ısıtılıp etlerin içi pişene kadar kızartılır.Yanında patates kızartması ve istenilen garnitürlerle servis yapılır.
Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
çok güzel sunum olmuş canım.tam benlik bir menü.ellerine sağlık.sevgiler.
güzel bir menü olmuş elinize sağlık
Yorum Gönder