Malzemeler:
2-3 Tane temizlenmiş enginar
1/2 kg iri bakla içi
1 Tane soğan
2-3 Tane domates
Tuz,zeytinyağı
Limon suyu ve su
Dereotu
Yapılışı:
Tencereye zeytinyağı konularak soğan kavrulur.Domates rendesi,küp şeklinde kesilmiş enginar ve iç bakla ilave edilir.Su,limon suyu ve tuz ilave edilip yumuşayana kadar pişirilir.Ocaktan alınıp ince kıyılmış dereotu ile servis yapılır..
1 yorum:
merhabalaar:)
ne hoşş ne cici bir sayfanız war böyle...
sımsıcacık,içten ve samimiyet dolu:)
paylaşımlarınıza bayıldım..
seve seve izleyiciniz oldum hemen...
bende sizi bekliyorum sayfama..
kekik kokulu mutfağımdan,
kucak dolusu sevgilerimle...
:)
Yorum Gönder