Malzemeler:
250 gr kuşbaşı et
1 tane soğan
1 tane havuç
2 tane patates
200 gr bezelye
1 çorba kaşığı salça
zeytinyağ,tuz,karabiber
Yapılışı:Tencereye zeytinyağ ve küp doğranmış soğan konulup kavrulur.Etler eklenip suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur.Salça ilave edilip 1-2 dk çevirilir.Doğranmış havuç,patates,bezelye ve yemeğin üzerini 2 parmak aşacak kadar su eklenir.Ağır ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.Ateşten almadan 5 dk önce tuz ve karabiber ilave edilir.
Afiyet Olsun...
6 yorum:
Orman kebabını ben de çok severim. Ben fırında pişiriyorum. Bir de öyle deneyin derim. Ellerinize sağlık.
nefis nefisss.ellerine sağlık canım.sevgiler.
yanınada pilav salata nefis :)
Oh oh elinize sağlık bayılırım
sevgiler
ohh miss ellerinize saglik :-)
elinize sağlık canan hanım.nefis görünuyor. sevgiler hülya ...
Yorum Gönder