Karnıbahar çiçeklere ayrılıp tuzlu suda haşlanır.Soğuduktan sonra önce una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa bulanıp kızartılır.Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülerek servis edilir...
merhaba canan hanım:)) ziyareti iadeye epey geç geldim anca geri dönüş oldu hemen izlemeye aldım daha sık görüşmek için... Karnıbahar kızartmasına bayılırım nefis görünüyor ellerinize sağlık. diğeer tariflerde hımmm emeğinize sağlık. sevgilerimle...
5 yorum:
OOOH ÇOKDA SEVERİM
ELLERİNE SAĞLIK
ELLERİN DERT GÖRMESİN
HAYIRLI AKŞAMLAR
ooo kızartması harika oluyor valla.Eline sağlık
sevgiler
merhaba canan hanım:)) ziyareti iadeye epey geç geldim anca geri dönüş oldu hemen izlemeye aldım daha sık görüşmek için...
Karnıbahar kızartmasına bayılırım nefis görünüyor ellerinize sağlık.
diğeer tariflerde hımmm emeğinize sağlık. sevgilerimle...
puf puf nefis olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
Ellerine sağlık. Bende çorbasını yaptım. Her şekli ile seviyorum karnabaharı.
Sevgiler
Yorum Gönder