Malzemeler:
2 dolu yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
1,5 su bardağı tel peyniri
Yapılışı:Bir tavaya tereyağı alınarak eritilir.Kaynayınca mısır unu eklenip rengi değişene kadar kavurulur.Su eklenip karıştırılır.Kaynayınca içine peynir konulup, eriyince ocaktan alınıp sıcak servis edilir.
Afiyet Olsun...
5 yorum:
Karadenizin en sevdiğim tatlarındandır. Nefis olmuş ellerine sağlık.
bu tada bayılırım ama çok ekmek yediriyor :)))
Çok severim ,ancak ben su değilde süt kullanırım hep ellerinize sağlık:)
Olsa da yesek simdi, ellerine saglik.
merhaba ellerinize sağlık Bir arkadaşımdan yemiştim çok güzeldi Bende deneyeceğim
Yorum Gönder