Pages

1 Temmuz 2010 Perşembe

SÜRPRİZ KURABİYE (BİSKREM)


Malzemeler:
1 Pkt margarin(oda sıcaklığında)
1 Su bardağı pudra şekeri
3 Çorba kaşığı yoğurt
1 Pkt kabartma tozu
Aldığı kadar un
İçine:150 gr sarelle
Yapılışı:
Bir kabın içine yumuşamış margarin,yoğurt ve pudra şekerini alıp iyice karıştırın.Un ve kabartma tozunu ilave ederek sert bir hamur haline getirip yarım saat kadar dinlendirin.Dinlenen hamurdan küçük parçalar koparıp elinizle açın.İçine sarelleden bir tatlı kaşığı koyup kapatın.Kurabiyeleri yağlı kağıt serili tepsiye koyup 150 derecede üstleri beyaz kalacak şekilde pişirin.Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.

5 yorum:

Fuat Gencal dedi ki...

Çok iştah açıcı ve leziz görünüyor. Ellerinize sağlık.

Saygılar.

Banu dedi ki...

Hayırlı cumalar canım... ellerine sağlık nefis olmuş... sevgilerimle...

Birsel ve İrem dedi ki...

Pudingle denedim ama sarelle ile de nefis olmuştur, ellerinize sağlık. Afiyet olsun.
Sevgiler.

Damak Tadı dedi ki...

Çok lezzetli görünüyorlr,ellerine sğlık sevgili Canan..

SEVGİ dedi ki...

Hep denemeyi isteyipte bir türlü denemeye fırsat bulamadığım bir kurabiyedir kendileri..
ellerinize sağlık çokta güzel görünüyor..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails