2 su bardağı sıvıyağ
1\2 su bardağı süt1\2 su bardağı su
1 çay bardağı şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 yumurta
aldığı kadar un
şerbeti:
2,5 su bardağı şeker
2 su bardağı su2,5 su bardağı şeker
yapılışı: Derin bir tencereye sıvı yağ konulup ateşin üzerinde kızdırılır, içine süt ve su konulup kaynatılır. Kaynayınca un, kabartma tozu ve şeker eklenip ocakta 10-15 dk kavrulur.Soğuyunca yumurta ilave edilip iyice karıştırılır. Dikdörtgen borcama kaşıkla bastırılarak yayılıp kare ya da baklava şeklinde kesilir.Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Ilık tatlıya ılık şerbet dökülüp dinlendirdikten sonra servis yapılır..