Pages

15 Şubat 2015 Pazar

LEOPAR KURABİYE

Malzemeler:
125 gr margarin
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 tane yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı nişasta
1/2 paket kabartma tozu
un
Yapılışı:Derin bir kasenin içine margarin,sıvı yağ,pudra şekeri,yumurta kırılıp iyice karıştırılır.Nişasta,kabartma tozu ve un ilave edilip yoğurulur.Hamur yumuşakken 4/1'i ayrılıp kalan kısmına un ilave edilip yoğurulur.Ayrılan hamurun bir kısmına kakao ve un ilave edilip açık kahve olana kadar yoğurulur.Diğer kısmına koyu kahve olana kadar kakao ilave edilir.Koyu kahve hamur tezgahta açılır içine açık kahve hamur rulo yapılıp konulur silindir şeklinde sarılır.Kakaolu hamur bıçakla ince dilimlenip açıla beyaz hamurun üzerine dağınık serpiştirilip merdaneyle geçilir.Çay bardağı ile kesilip yağlı kağıt serili tepsiye dizilerek160 derecede 15 dk pişirilir.
Afiyet Olsun...

12 Şubat 2015 Perşembe

DÜNYADA ve TÜRKİYE'DE İLK KÖPÜKLÜ KAHVE KREMASI


Nescafe Classic ile Dünyada ve Türkiye'de ilk olarak piyasaya sürülen bol köpüklü Nestle Coffee- Mate için Fikri Mühime çok teşekkürler..
Benim gibi kahveyi sütlü,şekerli ve köpüklü seviyorsanız yeni Nestle Coffee- Mate kahve kreması ile
kahve keyfininizi ikiye katlayın.Kahveye kattığı yumuşaklığın yanında kahvenin kokusunu bastırmadan yeni bol köpüklü haliyle kahve keyfi damak şölenine dönüyor.Bu özel ürün ile  bol sohbetli bol köpüklü Nestle coffee-mate kremalı kahve keyiflerine....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails