Pages

25 Ekim 2013 Cuma

TAVUK ŞİNİTZEL


1 kg tavuk göğsü
2 Tane yumurta
1 Su bardağı un
1 Su bardağı galeta unu
Tuz,karabiber
Sıvıyağ
Yapılışı:Tavuk göğsü fileto şeklinde kesilip yıkanır.Un ve galeta unu ayrı tabaklara alınır.Yumurta tuzla çırpılır,etler önce una sonra yumurtaya en son galeta ununa bulanır.Tavada svıyağ ısıtılıp etlerin içi pişene kadar kızartılır.Yanında patates kızartması ve istenilen garnitürlerle servis yapılır.
Afiyet olsun..

2 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

çok güzel sunum olmuş canım.tam benlik bir menü.ellerine sağlık.sevgiler.

Burcin Toprakçıoğlu dedi ki...

güzel bir menü olmuş elinize sağlık

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails