Pages

30 Ocak 2013 Çarşamba

ORMAN KEBABI


Malzemeler:
250 gr kuşbaşı et
1 tane soğan
1 tane havuç
2 tane patates
200 gr bezelye
1 çorba kaşığı salça
zeytinyağ,tuz,karabiber
Yapılışı:Tencereye zeytinyağ ve küp doğranmış soğan konulup kavrulur.Etler eklenip suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur.Salça ilave edilip 1-2 dk çevirilir.Doğranmış havuç,patates,bezelye ve yemeğin üzerini 2 parmak aşacak kadar su eklenir.Ağır ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.Ateşten almadan 5 dk önce tuz ve karabiber ilave edilir.
Afiyet Olsun...

6 yorum:

yersofrasi.org dedi ki...

Orman kebabını ben de çok severim. Ben fırında pişiriyorum. Bir de öyle deneyin derim. Ellerinize sağlık.

mutfagabuyrun dedi ki...

nefis nefisss.ellerine sağlık canım.sevgiler.

ugurbocegimmutfağı dedi ki...

yanınada pilav salata nefis :)

Yaseminin Mutfağından dedi ki...

Oh oh elinize sağlık bayılırım
sevgiler

SeV OnU dedi ki...

ohh miss ellerinize saglik :-)

hülya akyigit dedi ki...

elinize sağlık canan hanım.nefis görünuyor. sevgiler hülya ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails