Pages

3 Aralık 2012 Pazartesi

KARNIBAHAR KIZARTMASI

Karnıbahar çiçeklere ayrılıp tuzlu suda haşlanır.Soğuduktan sonra önce una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa bulanıp kızartılır.Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülerek servis edilir...

5 yorum:

Seyyah Gül dedi ki...

OOOH ÇOKDA SEVERİM
ELLERİNE SAĞLIK
ELLERİN DERT GÖRMESİN
HAYIRLI AKŞAMLAR

Yaseminin Mutfağından dedi ki...

ooo kızartması harika oluyor valla.Eline sağlık
sevgiler

Banu dedi ki...

merhaba canan hanım:)) ziyareti iadeye epey geç geldim anca geri dönüş oldu hemen izlemeye aldım daha sık görüşmek için...
Karnıbahar kızartmasına bayılırım nefis görünüyor ellerinize sağlık.
diğeer tariflerde hımmm emeğinize sağlık. sevgilerimle...

mutfagabuyrun dedi ki...

puf puf nefis olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

ebrulitatlar dedi ki...

Ellerine sağlık. Bende çorbasını yaptım. Her şekli ile seviyorum karnabaharı.
Sevgiler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails