Pages

8 Haziran 2012 Cuma

KUYMAK

Malzemeler:
2 dolu yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
1,5 su bardağı tel peyniri
Yapılışı:Bir tavaya tereyağı alınarak eritilir.Kaynayınca mısır unu eklenip rengi değişene kadar kavurulur.Su eklenip karıştırılır.Kaynayınca içine peynir konulup, eriyince ocaktan alınıp sıcak servis edilir.
Afiyet Olsun...

5 yorum:

çeşnici Handan dedi ki...

Karadenizin en sevdiğim tatlarındandır. Nefis olmuş ellerine sağlık.

YELDA dedi ki...

bu tada bayılırım ama çok ekmek yediriyor :)))

YeMeK vAkTi dedi ki...

Çok severim ,ancak ben su değilde süt kullanırım hep ellerinize sağlık:)

nesrin dedi ki...

Olsa da yesek simdi, ellerine saglik.

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

merhaba ellerinize sağlık Bir arkadaşımdan yemiştim çok güzeldi Bende deneyeceğim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails